ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

دستیار ویژه وزیر کشور: جنگ دوباره شروع شود، محاصره دریایی را می‌شکنیم

دستیار ویژه وزیر کشور: جنگ دوباره شروع شود، محاصره دریایی را می‌شکنیم دستیار ویژۀ وزیر کشور با اشاره به توان نظامی و جغرافیایی ایران تأکید کرد که در صورت آغاز دوبارۀ جنگ، جمهوری اسلامی در کوتاه‌ترین زمان ممکن محاصرۀ دریایی را خواهد شکست و مسیر‌های تأمین و پشتیبانی کشور را حفظ خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 20
کد خبر: ۳۰۸۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، دستیار ویژۀ وزیر کشور با اشاره به سناریو‌های احتمالی درگیری نظامی گفت: «اگر مجدداً جنگی شروع شود، در کوتاه‌ترین زمان ممکن محاصرۀ دریایی شکسته خواهد شد.»

او در برنامه سپهر سیاست، با بیان اینکه تداوم عملیات نظامی از سوی طرف مقابل می‌تواند آنها را در «باتلاق» عمیق‌تری فرو ببرد، اظهار کرد: «ما می‌توانستیم آن محاصره را به سرعت تحت تأثیر قرار بدهیم و از بین ببریم و این امکان برای ما وجود دارد.»

این مقام مسئول افزود: «تسلیحات و نیرو‌های ما به گونه‌ای هستند که می‌توانند در یک نبرد، هم از دور و هم از نزدیک، آنها را حتی محاصره یا از بین ببرند. اگر شروع شود، ما شروع می‌کنیم به شکستن محاصرۀ دریایی.»

او همچنین با تأکید بر اینکه ایران صرفاً متکی به مسیر‌های دریایی نیست، گفت: «جمهوری اسلامی کشوری پهناور است و ۸۵۷۴ کیلومتر مرز دارد. بخش عمدۀ این مرزها، مرز‌های خشکی است و همین موضوع آزادی عمل و امکان اتخاذ راهبرد‌های متنوع را برای ما بسیار زیاد می‌کند.»

دستیار ویژۀ وزیر کشور ادامه داد: «حدود ۳۹۶۵ کیلومتر مرز خشکی و بخشی نیز مرز دریایی است که حدود ۶۴۰ کیلومتر آن متعلق به دریای خزر است؛ بنابراین ظرفیت‌های متعددی برای تأمین نیاز‌های کشور وجود دارد.»

او در پایان تاکید کرد: «در همین دو ماه اخیر، با وجود شرایطی که بخشی از آن را می‌توان نوعی محاصرۀ دریایی دانست، میزان امکانات واردشده به کشور تقریباً دو برابر سه ماه گذشته بوده است.»

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار